Mar Sebastià guanya la quarta edició del concurs d’Instagram ‘Calendari Montsià Jove 2021’

15/01/2021

Mar Sebastià guanya la quarta edició del concurs d’Instagram ‘Calendari Montsià Jove 2021’

La Punta de la Banya des de la foradada, una posta de sol al mar i les muscleres de la badia dels alfacs, aquests són alguns dels escenaris que han format part del collage guanyador de la quarta edició del concurs d’Instagram ‘Calendari Montsià Jove 2021’, organitzat pels Serveis Comarcals de la Joventut del Montsià.

L’autora és Mar Sebastià (@marsebastia) i a través d’aquestes fotografies ha mostrat quins són els indrets que l’han fet connectar amb la natura, el territori i la gent durant el 2020. Una edició marcada per l’actualitat que ha anat sota el lema ‘Vivim temps de pandèmia. Mostra els teus espais de desconnexió’. En total s’han presentat tretze candidatures en les que les persones participants han reflectit llocs i moments que els han fet desconnectar. Des del jurat fan èmfasi a l’alt nivell artístic de les diferents produccions, tot destacant el bon nivell tècnic i la gran capacitat expressiva de les imatges.

El premi d’aquesta edició ha estat una GoPro i publicar les fotografies de la guanyadora al Calendari Jove d’aquest 2021. Tothom qui vulgui aquest calendari de sobretaula el  podrà recollir al Consell Comarcal del Montsià, a qualsevol Punt d’Informació Juvenil de la comarca, o bé se’l podrà descarregar directament al portal web de la Xarxa Montsià Jove.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és incentivar la participació del jovent del territori i fomentar les seves capacitats de creació i expressió artístiques a través d’una disciplina que actualment es practica de forma gairebé quotidiana, la fotografia. És per aquest motiu, que s’aprofita la popular xarxa social “Instagram” per vehicular ambdós propòsits.

Col·labora