Salutació del President

 

Benvinguts a la pàgina web del Consell Comarcal del Montsià. Confio que disposeu d’una eina útil que dona servei a una comarca plural, diversa i rica en matisos i identitats municipals. Una comarca que contempla des de la ciutat més gran, Amposta, fins al municipi més petit, tots aquests essencials per explicar la nostra realitat i la configuració humana i paisatgística del Montsià.

Des del Consell Comarcal treballem per donar un servei eficaç i fructífer a tots i cadascun dels dotze municipis de la comarca i una EMD, amb una mirada singular per als més menuts que no poden disposar per si mateixos dels recursos que necessiten per donar el servei eficient que exigeixen els seus veïns. Aquesta és la nostra autèntica raó de ser: el servei als ciutadans i la disposició d’un catàleg de prestacions el més ambiciós possible, dins de les nostres disponibilitats pressupostàries.

Em refereixo a serveis essencials com ara els d’assistència social a aquells

que més ho necessiten o bé els serveis tècnics necessaris per als ajuntaments. Sempre he cregut i defensat que en una comarca com la nostra, que s’apropa als 70.000 habitants, són perfectament compatibles les garanties d’un creixement econòmic sostingut amb la preservació del teixit rural i humà que ens és propi i que tant ens distingeix. Aquest és un dels reptes que m’he proposat assolir.   

Una altra fita col·lectiva que hem d’afinar és sumar esforços entre tots per esdevenir encara més propers i útils a tots i cadascun dels municipis . Amb lleialtat, cooperació institucional i generositat, perquè donem servei a una comarca amb identitats pròpies, però també amb reptes compartits.

Vull, finalment, agrair als tècnics i treballadors del Consell el seu treball diari en la satisfacció de les necessitats dels municipis i dels ciutadans del Montsià.

És tot això, serveis-prestacions-ajudes, el que podeu trobar en aquest web que està a la vostra completa disposició.

 

Francesc Miró Melich

President del Consell Comarcal del Montsià 

Subscriure a
Menu

Menú principal

Formulari de cerca