Salutació del President

Us dono la benvinguda al Montsià i a la pàgina web del nostre Consell Comarcal, un espai virtual que té com a objectiu millorar la comunicació amb la ciutadania, i oferir informació sobre els serveis i activitats que prestem.

Com a entitat local de caràcter territorial, i en nom dels 12 municipis i una entitat municipal descentralitzada que la conformen, us convido a passejar per aquestes pàgines amb el desig que hi trobeu tot el que pugueu necessitar.

Espero que us sigui útil, que hi trobeu la informació que desitgeu o que, si més no, us desperti la curiositat per conèixer millor la nostra comarca. No dubteu a fer-nos arribar els vostres suggeriments perquè pugui millorar i esdevenir una veritable eina al vostre servei.

Sergi Guimerà Subirats

President del Consell Comarcal del Montsià

Després de finalitzar l'estat d'alarma generat a causa de la crisi social i sanitària causada per la Covid-19, l'agenda institucional i presencial del president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig, s'ha vist alterada. Ara treballa des del seu despatx, des d'on fa feina i atén trucades...
Subscriure a

Col·labora