L’ACM i el Consell Comarcal del Montsià exposen als electes locals els canvis de la nova Llei de Contractes

22/03/2018 Actualitat

L’ACM i el Consell Comarcal del Montsià exposen als electes locals els canvis de la nova Llei de Contractes

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i el Consell Comarcal del Montsià  han portat a terme una sessió formativa destinada a càrrecs electes de la comarca amb l’objectiu d’aclarir conceptes i conèixer les novetats que incorpora la Llei de Contractes (Llei 9/2017, de 8 de novembre de Contractes del Sector Públic).

Aquestes sessions pretenen que els electes locals coneguin de forma resumida i bàsica què implica la nova regulació contractual per a l’administració local. La nova Llei de Contractes va entrar en vigor el passat 9 de març i incorpora un nou marc d’actuació, amb noves càrregues administratives, nous procediments i, al mateix temps, marge de decisió per implementar polítiques púbiques dels òrgans de contractació locals.

L’ACM, amb la col·laboració dels ens comarcals, realitzarà entre aquest mes de març i abril un total de 42 sessions per arribar a tot el territori català i a tots els ajuntaments, a través dels consells comarcals. Al mateix temps, també s’han realitzat sessions distribuïdes en àmbits geogràfics específiques per a tècnics locals de compres i contractació.

 

Amposta, 21 de març de 2018

Col·labora