Job dating Pirineus-Costa Daurada

15/09/2023

Job dating Pirineus-Costa Daurada

Dilluns dia 18 de setembre tindrà lloc a Tarragona la segona edició del Job dating Pirineus – Costa Daurada. La finalitat de l’esdeveniment és que empresariat (principalment del sector de l’hoteleria) de la Vall d’Aran, el Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça contracti talent per cobrir les necessitats de personal per a la temporada d’hivern a la vall i a la muntanya. Pensem especialment en el personal que finalitza la temporada d’estiu a la Costa Daurada.

 

Vist l’èxit de l’any passat, des del Servei Territorial d’Ocupació a Tarragona, el Servei Territorial d’Ocupació a Lleida, Alt Pirineu i Aran i l’Àrea de Serveis a l’Empresa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) tornem a recollir la petició que l’empresariat d’aquestes comarques pirinenques ens va realitzar fa un parell d’anys.  

 

Des del SOC organitzem aquest esdeveniment, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, mitjançant Tarragona Impulsa.

 

Formulari d’inscripció www.bit.ly/JobDating23 per poder-s’hi  inscriure directament.

 

El Job dating Pirineus – Costa Daurada tindrà lloc aquest dilluns dia 18 de setembre a Tarragona en horari de 10 a 14 hores. 

 

Lloc:

Tarragona Impulsa

Espai Tabacalera

1a planta, M1

Av. Vidal i Barraquer, s/n

43005 TARRAGONA

Col·labora