Fes els teus propis dissenys amb el taller de costura exprés que han preparat des dels Serveis Comarcals de Joventut del Montsià

03/05/2022 Joventut

Fes els teus propis dissenys amb el taller de costura exprés que han preparat des dels Serveis Comarcals de Joventut del Montsià

Des dels Serveis Comarcals de Joventut ja han començat a organitzar els cursos d’estiu per al jovent del Montsià, un d’ells és el taller de costura. Els objectius son aprendre la tècnica per treure i fer patrons a partir d’una peça bàsica ja feta, aprendre a filar i tallar, muntar una peça de roba, cosir-la a màquina i fer els acabats.

Es tracta d’una formació teòrica-pràctica en el que es desenvoluparà la destresa manual, la motricitat fina, la coordinació òcul-manual i la sensibilitat. Al mateix temps funciona com a teràpia afectiva, ja que ajuda a estimular la creativitat i la concentració.

En total seran 20 hores de curs del dia 4 al 8 de juliol durant el matí de 10 a 14 h. EL curs s’adreça a joves d’entre 15 i 17 anys i es dura a terme a La Ràpita.

El preu del curs és de 30 euros amb bonificacions en cas de ser família monoparental o nombrosa, tenir una diversitat funcional igual o superior al 33% que en aquest cas el preu és de 27 euros o 25 euros si la persona està en situació d’atur des de fa almenys 6 mesos. Les bonificacions no són acumulables.

Inscripcions

Col·labora