Els Serveis Comarcals de Joventut aposten per l’ampliació del coneixement de la llengua de signes en català

05/02/2016 Joventut

Els Serveis Comarcals de Joventut aposten per l’ampliació del coneixement de la llengua de signes en català

 

Des dels Serveis Comarcals de Joventut del Montsià s’organitza un curs introductori a la llengua de signes destinat a joves que ja tenen el nivell A o que posseeixin els coneixements, atès que l’any passat ja es va oferir un curs introductori. Les inscripcions es duran a terme del 5 al 18 de febrer i el curs s’iniciarà el proper 29 de febrer, seguidament dels dies 2, 7, 9, 14, 16 i 30 de març i els dies 4, 6 i 11 d’abril, obtenint un total de 30 hores de formació. El curs es realitzarà al Consell Comarcal del Montsià els dilluns i dimecres de les 17.30 h fins a les 20.30 h.

L’objectiu d’aquesta formació és ampliar els coneixements de la llengua de signes catalana i, així, ajudar a eliminar les barreres de comunicació que pateixen les persones amb discapacitat auditiva per dur a terme les seves activitats quotidianes. El contingut del curs és variat, emmarcant temes com la comunicació no verbal, l’àmbit familiar, els àpats del dia, vocabulari laboral i de malalties, serveis públics, animals, escola i roba, etc.

El curs està reconegut per la Federació de Persones Sordes de Catalunya i pel Departament d’Ensenyament. El cost total és de 54,04 euros.

 

 

Col·labora