Els joves traslladen les seues reivindicacions i propostes de millora als representants de la comarca

12/07/2018 Joventut

Els joves traslladen les seues reivindicacions i propostes de millora als representants de la comarca

El passat 30 de juny a Masdenverge va tenir lloc la primera Trobada de joves del Montsià. Aquest esdeveniment va sorgir a petició de la mateixa joventut de la comarca que demanaven un espai per formular peticions i propostes, exposar mancances, demanar millores i, també, per passar-s’ho bé. La trobada va complir amb els objectius fixats i els joves assistents van poder informar-se de les novetats d’Instagram de la mà de Pinapli i també van adquirir coneixements del disseny gràfic amb les explicacions de Daniela Gil.

La trobada va ser molt útil i, per exemple, una realitat que es va constatar va ser que moltes vegades els joves no són conscients dels actes i esdeveniments que les poblacions veïnes organitzen. A partir d’aquest fet, va haver-hi un intercanvi d’idees i coneixements entre les associacions juvenils presents molt interessant.

La part lúdica de la jornada va anar a càrrec de Dj Jonathan i de MIM, el primer amb un vermut i dinar electrònic i, el segon, amb el concert de cloenda que va ser tot un èxit.

 

Col·labora