El Servei Comarcal de joventut del Montsià ofereix el curs “Noves pedagogies: Montessori i pedagogia sistèmica"

03/03/2020 Joventut

El Servei Comarcal de joventut del Montsià ofereix el curs “Noves pedagogies: Montessori i pedagogia sistèmica"

S’adreça a educadors, responsables pedagògics que treballin en el món de l’educació en el lleure i a qualsevol persona interessada en aquesta temàtica

Es tracta d’un curs de 10h, dividit en 2 sessions de 5h cadascuna. Els objectius d’aquesta iniciativa és que els inscrits al curs adquireixin coneixements i nocions bàsiques sobre les noves pedagogies, facilitar idees per a l’elaboració de recursos pràctics que es puguin treballar amb els infants, reflexionar i incidir en les relacions en l’àmbit escolar, conèixer els principis bàsics de la metodologia Montessori i aprofundir en l’enfocament pedagògic montessorià.

S’adreça a educadors, responsables pedagògics que treballin en el món de l’educació en el lleure i a qualsevol persona interessada en aquesta temàtica. La formació té una acreditació pròpia de l’entitat organitzadora. A més a més, totes aquelles persones que siguin mestres, professors i que estiguin en actiu, la titulació està reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

L’activitat impulsada pel Servei Comarcal de joventut del Montsià, consta de dos mòduls: un primer anomenat “Introducció a la pedagogia sistèmica” i un segon anomenat “Introducció a la vida de Maria Montessori”

El preu del curs són 33,28 €

Inscripcions a partir del dimecres 4 de març a les 9 h, al Consell Comarcal, Oficina Jove o PIJ del Montsià

Col·labora