El Pla d’ocupació 2021 entre el Consell Comarcal del Montsià i la Diputació de Tarragona dóna feina a 1 capatàs i 4 peons

El Pla d’ocupació 2021 entre el Consell Comarcal del Montsià i la Diputació de Tarragona dóna feina a 1 capatàs i 4 peons

Tasques de manteniment i neteja de camins, aquestes són algunes de les accions que duran a terme les cinc persones que s’han contractat a través del Pla d’Ocupació  2021 del Consell Comarcal del Montsià finançat per la Diputació de Tarragona.  Són un capatàs i quatre peons que durant els sis mesos que dura el pla donaran suport supramunicipal en tasques de condicionament a sis ajuntaments de la comarca: Alcanar, Freginals, la Galera, la Ràpita, Santa Bàrbara i Sant Jaume d’Enveja.

Donada la diversitat dels entorns comarcals, tant urbans com naturals, les tasques a desenvolupar tindran un caràcter polivalent adequant-se a les necessitats de cada ajuntament.

Aquest Pla és possible gràcies al conveni entre la Diputació Tarragona i l’ens comarcal del projecte ocupacional “condicionament d’entorns naturals o urbans per tal de fomentar l’ocupació”. Un programa que la Diputació de Tarragona gestiona des del 2013, per tal de dinamitzar el mercat laboral al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès, alhora que vetllen per la millora i conservació d’entorns naturals i urbans a la demarcació. «Un any més valorem molt positivament aquest conveni amb la Diputació de Tarragona. Aquest pla és satisfactori en tots els sentits, tant per a les persones que s’han contractat en què hi tenen l’oportunitat de treballar després de molt temps aturades, un fet que els hi complica la cerca de feina, com per als pobles en els que hi treballaran, ja que es tracta de tasques molt necessàries que sovint els ajuntaments més petits no hi poden fer front», valora el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig.

Les persones contractades en aquest pla també reben formació complementària dirigida a millorar les seves habilitats personals i professionals i a afavorir la posterior inserció al mercat laboral. A més, en finalitzar, la Diputació també els oferirà orientació laboral i suport en la recerca activa de feina, i els farà un seguiment per avaluar la seva situació laboral.

Col·labora