El Consell Comarcal del Montsià reparteix targetes moneder per comprar aliments

23/03/2020 Actualitat

El Consell Comarcal del Montsià reparteix targetes moneder per comprar aliments

La mesura va destinada a les famílies dels escolars destinataris de les beques menjador i alumnat de menjador obligatori

Al llarg dels pròxims dies, el Consell Comarcal del Montsià es posarà en contacte amb les famílies dels 1070 alumnes destinataris de la beca menjador i alumnat de menjador obligatori. Aquesta mesura, anunciada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, s'ha pres perquè tots aquells alumnes de la comarca puguin seguir rebent l'ajuda malgrat que els centres escolars romanen tancats a causa de l'estat d'alarma.

Aquestes targetes moneder contenen 40 €, que es poden gastar en qualsevol establiment o comerç alimentari. Les targetes funcionen com qualsevol targeta de crèdit o dèbit convencional.

Els serveis socials municipals de cada poble del Montsià seran els encarregats de distribuir aquestes targetes als beneficiaris de l'ajuda. El Consell Comarcal del Montsià continua treballant conjuntament amb el Departament d’Educació perquè, en cas que és prolongues el tancament dels centres escolars, les targetes moneder es recarreguin amb l’import corresponent.

 

Col·labora