El Consell Comarcal del Montsià instal•la un envà mòbil a la sala Emili Vives i Bertomeu per ordenar la multi funcionalitat de l’espai

17/06/2021 Actualitat

El Consell Comarcal del Montsià instal•la un envà mòbil a la sala Emili Vives i Bertomeu per ordenar la multi funcionalitat de l’espai

El Consell Comarcal del Montsià instal·la un envà mòbil a la sala Emili Vives i Bertomeu per ordenar els usos de l’espai. Durant els darrers mesos la sala més emblemàtica de l’ens comarcal ha adoptat un caire multifuncional, ja que, la part posterior de la sala, fora de les graderies on se duen a terme plens comarcals i altres esdeveniments, s’està utilitzant com a sala d’espera per a la ciutadania que s’apropa a la seu per dur a terme tràmits i utilitzar els serveis.

L’obra, amb un cost de 20.542,01 euros, ha constat en la col·locació de sis panells d’1,2 m d’ample i d’2,90 m d’alt que poden plegar-se lateralment per unificar l’espai en un. Tant l’obertura com el tancament de l’envà el pot fer una sola persona en menys de cinc minuts.

Durant la instal·lació de l’envà, subvencionada per la Diputació de Tarragona,  ha calgut modificar els conductes d’aportació d’aire condicionat, els retorns de la climatització, la modificació i renovació dels punts de llums del fons de la sala i l’actualització del sistema de so, per poder gestionar de manera independent els altaveus d’àudio quan la sala està partida de quan és un únic espai.

Col·labora