El Consell Comarcal del Montsià, en ple extraordinari, dona la benvinguda a la nova gerent de l’ens comarcal

14/07/2022 Actualitat

El Consell Comarcal del Montsià, en ple extraordinari, dona la benvinguda a la nova gerent de l’ens comarcal

El gerent del Consell Comarcal del Montsià, Manel Lombarte Gil, cessa el seu càrrec en ple extraordinari per encarar un nou repte professional.

«Després de 7 anys dedicant-se en exclusiva al Consell Comarcal del Montsià, on no ha tingut en compte colors ni partits, ha sigut el gerent de totes les persones que formen part de l’ens comarcal. I com a president d’aquesta institució només puc fer-li un agraïment profund per tota la dedicació dipositada en aquest ens comarcal», ha remarcat el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig. Unes paraules d’agraïment a les que també s’hi ha afegit la resta de partits comarcals.

En aprovar-se la cessió al càrrec, Lombarte s’ha acomiadat de l’equip polític i tècnic: «moltes gràcies als grups comarcals, als portaveus i conselleres i consellers per haver-me fet les coses fàcils durant tot aquest temps tot i les dificultats de la casa i a tot el personal del Consell Comarcal del Montsià».

Durant la sessió plenària s’ha donat la benvinguda a la nova gerent de l’ens comarcal, Valentina Ambros Habulea, qui ha agafat el càrrec amb «molt entusiasme i responsabilitat».

Col·labora