El Catalunya CleanUp Challenge, reconegut amb el Premi Talent Cambra 2021 en la categoria de Medi Ambient i Entorn Natural

27/10/2021 Actualitat

El Catalunya CleanUp Challenge, reconegut amb el Premi Talent Cambra 2021 en la categoria de Medi Ambient i Entorn Natural

La iniciativa Catalunya CleanUp Challenge, liderada pel canareu Robert Garcia Pano, amb la que hem estat col•laborant des del Consell Comarcal del Montsià i els ajuntaments de la comarca, ha rebut el Premi Talent Cambra 2021 en la categoria de Medi Ambient i Entorn Natural. Un certamen en què la fundació Impulsa Talentum XXI es van lliurar 32 guardons corresponents a l’edició 2021 dels Premis Talent Cambra.

Aquest reconeixement Garcia el valora com una gran satisfacció  i orgull tot destacant la implicació col·lectiva, «Això només es possible gràcies a la implicació del Consell Comarcal del Montsià, ajuntaments, escoles i voluntariat». De fet, des de l’ens comarcal, juntament amb Catalunya Clean Up Challenge i tots els ajuntaments del Montsià amb el repte Montsià Clean Up Challenge, hem convertit la comarca en la primera de Catalunya en tenir un repte conjunt.

L’objectiu dels Premis Talent Cambra és reconèixer projectes, institucions, empreses o persones de tots els àmbits que es destaquen per aportar solucions imaginatives a reptes, problemes i situacions. Entre els criteris més transversals hi ha l’ús de la tecnologia, la sostenibilitat o els criteris ambientals, a més de projectes innovadors, d’èxit i disruptius.

Amb el lema ‘Convertim el Montsià en la comarca més neta’ el repte Montsià Clean Up Challenge pretén animar a la ciutadania a anar recollint la brossa que ens trobem a l’entorn. Per participar-hi només cal descarregar-se l’aplicació de mòbil gratuïta Litterati, unir-se al repte amb les etiquetes #Montsia i #Catalunya i tenir ganes de millorar l’entorn. Quan es troba algun residu cal fer-li una foto i recollir-lo. La mateixa app Litterati geolocalitza automàticament l’objecte fotografiat i també permet posar etiquetes d’allò que s’ha trobat, el seu material i la seva marca.

Col·labora