Aprofita l’oferta formativa de la Xarxa Montsià Jove. Comencen les inscripcions al curs de directors de lleure educatiu

20/02/2018 Joventut

Aprofita l’oferta formativa de la Xarxa Montsià Jove. Comencen les inscripcions al curs de directors de lleure educatiu

El Consell Comarcal del Montsià a través de la Xarxa de Serveis d’Informació Juvenil “Montsià Jove”, integrada per tots els Punts d’Informació Juvenil del Montsià,  ha organitzat un curs de directors de lleure educatiu, el qual es durà a terme al Casal Cultural el Maset de Sant Carles de la Ràpita.

Aquest curs s’implementarà del 17 de febrer fins al 19 de maig durant els caps de setmana, a fi que les persones interessades puguin compaginar els seus estudis o jornada laboral amb aquesta formació complementària. De fet, es tracta d’una formació reconeguda per la Generalitat de Catalunya, Direcció General de Joventut.

En aquest sentit, d’entre els mòduls que donen cos a aquesta formació, únicament s’oferiran l’1 i el 4, atès que la resta es convaliden amb la titulació de monitors de lleure o si està en possessió d’una titulació de grau, diplomatura o llicenciatura en educació o mestre (infantil, de primària o social) en pedagogia o en psicologia, i acreditar 2 anys d’experiència en el sector de l’educació en el lleure.

S’aconsella que aquelles persones que tinguin la previsió de fer-lo que aprofitin aquesta oportunitat, ja que és una formació que no s’ofereix cada any. Cal tenir en compte que l’únic requisit per formalitzar la inscripció és tenir els 18 anys complits.

Les places són limitades i les inscripcions es poden realitzar als Punts d’Informació Juvenil dels ajuntaments del Montsià, Oficina Comarcal i Oficina Jove del Montsià.

Per a més informació sobre el contingut dels mòduls formatius es pot consultar al web de www.montsiajove.org a la secció de cursos i tallers.

 

Amposta, 1 de febrer de 2018

Col·labora