Aprèn a detectar i tractar possibles trastorns de l’aprenentatge a l’aula amb el curs: ‘Dificultats en l’aprenentatge’

30/08/2021 Joventut

Aprèn a detectar i tractar possibles trastorns de l’aprenentatge a l’aula amb el curs: ‘Dificultats en l’aprenentatge’

Treballes amb infants? Vés més enllà i forma’t per detectar i prevenir possibles trastorns d’aprenentatge a l’aula i aprèn a intervenir per millorar el procés de la seua formació amb el curs ‘Dificultats en l’aprenentatge’.

Els objectius són conèixer sobre les dificultats que poden tenir els infants i a la vegada saber aplicar estratègies d’intervenció per millorar el seu procés d’aprenentatge.

El contingut del curs és dividirà en diferents mòduls que tractaran des dels fonaments dels trastorns de l’aprenentatge, a les necessitats educatives especials, al diagnòstic i avaluació fins al tractament i intervenció psicoeducativa.

Aquest curs s’adreça a totes les persones que treballen amb infants i a aquelles que vulguin  adquirir coneixements sobre la temàtica com, per exemple, les famílies.

La formació té una certificació pròpia de l’entitat formadora. A més, per a totes aquelles persones que siguin docents i estiguin en actiu, la titulació els hi serà reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a través de l’ICE URV.

La formació es durà a terme en modalitat aula virtual a través de Zoom i estarà distribuïda en 3 sessions de 5 hores cadascuna els dies 18,19 i 25 de setembre

Les persones interessades ja us podeu preinscriure.

 

 

Col·labora