Aprèn a detectar i tractar el Trastorn de l’Espectre Autista en l’àmbit de l’ensenyament amb el curs: ‘Intervenció educativa en autisme’

22/03/2021 Joventut

Aprèn a detectar i tractar el Trastorn de l’Espectre Autista en l’àmbit de l’ensenyament amb el curs: ‘Intervenció educativa en autisme’

Saps què és el Trastorn de l’Espectre Autista (TEA)? Vols aprendre a detectar-lo i tractar-lo? Amb el curs ‘Intervenció educativa en autisme’  s’exposaran quins són els criteris de detecció i de diagnòstic de l’autisme en l'àmbit de l'enseyament i les principals estratègies d’intervenció i tractament.

Els objectius d’aquesta formació són que els assistents coneguin el TEA, les seves característiques, els principals elements derivats de l’espectre autista i aprenguin a identificar possibles casos i tractar-los.  A més, se’ls formarà perquè puguin orientar als familiars sent coneixedors dels recursos i les tècniques per al tractament i el procés educatiu de les persones amb espectre autista.

Entre els continguts, es tractarà el concepte, les característiques i el desenvolupament evolutiu al llarg del cicle vital del TEA. A més, s’estudiarà la detecció, el diagnòstic, la intervenció i el tractament en diferents àrees com l’acadèmica, la comunicativa, la d’intercació social i emocional.

Aquest curs s’adreça a totes les persones que treballen amb infants i a aquelles que vulguin  adquirir coneixements sobre la temàtica com, per exemple, les famílies.

La formació té una certificació pròpia de l’entitat formadora. A més, per a totes aquelles persones que siguin docents i estiguin en actiu, la titulació els hi serà reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a través de l’ICE URV.

El curs que té un cost de 49,45 euros, se dividirà en 3 sessions de 5 hores cadascuna i se durà a terme en format d’aula virtual a través del programa Zoom de 9 h fins a les 14 hores, els dies 17, 18 i 24 d’abril.

Totes les persones interessades us podeu inscriure a través d’aquest enllaç: https://cutt.ly/xxkt5eh de la pàgina web Montsià Jove. Tots els tràmits es faran en línia, tant la inscripció com el pagament.

 

 

Col·labora