Una vuitantena de persones participen en el primer seminari del nou Fòrum del Talent

31/05/2018

Una vuitantena de persones participen en el primer seminari del nou Fòrum del Talent

Una vuitantena de persones van assistir a la primera sessió del Fòrum del Talent que va tenir lloc el passat dijous 10 de maig, a la sala Emili Vives del Consell Comarcal del Montsià, a Amposta. Aquesta va ser la primera de les quatre sessions d’enguany.

Sota el títol “La desobediència i la vida conscient”, l’enginyer i exdirectiu d’empresa Sylvain Loubradou, va traçar un mapa vital a través de tots els actes de desobediència que l’havien fet sortir del camí establert. Una història de vida narrada en primera persona, i a través d’un dibuix, des de la infantesa fins a l’actualitat que posava en context perquè havia decidit repensar el concepte de “desobediència”. Loubradou va explicar el procés que el va dur a desobeir i com a partir d’aquell moment va poder establir una nova manera de funcionar basada en l’empoderament personal i la força de l’organització col·lectiva. “Jo era un fill obedient, la meva vida estava predestinada, fins que van ocórrer alguns “accidents”” va dir Loubradou fent referència a aquells punts d’inflexió que el van ajudar a comprendre que el seu recorregut vital.

El Fòrum del Talent al Montsià és un projecte que en els darrers cinc anys s’ha convertit en un espai de trobada i innovació social per compartir noves mirades sobre el món. Enguany ha estat impulsat per un grup promotor d’una desena de persones de diferents sectors de la comarca del Montsià.

 La propera sessió tindrà lloc el 28 de juny amb la presència del reconegut filòsof Josep Maria Esquirol sota el títol “Vida, bondat i comunitat”.

Col·labora