Trobada de joves del Montsià a Masdenverge el proper 30 de juny de 2018

11/06/2018 Joventut

Trobada de joves del Montsià a Masdenverge el proper 30 de juny de 2018

1a Trobada de joves del Montsià a Masdenverge el proper 30 de juny
 
1a Fira d’entitats i empreses de serveis a joves. 
4 tallers formatius.
Vermut electrònic a migdia i concert al vespre.
Inscripcions obertes.
 
Activitats tot el dissabte 30 de juny
La 1a Trobada de Joves del Montsià del proper 30 de juny neix a petició d’un grup de joves de la comarca que demanen un espai per ser escoltats i poder reivindicar les seves peticions com a joves i com a associacions juvenils.
 
D’aquesta manera, s’organitza la trobada que està oberta a tots els joves del Montsià, tant als que pertanyen a una associació (que pot ser de joves, de música, esportiva, cultural, econòmica, etc.) com als que no, però que preferiblement han de tenir entre setze i vint-i-nou anys (Art. 2 de la Llei 33/2010, d’1 d’octubre de polítiques de joventut).
 
Durant el dia, els participants podran visitar la fira d’empreses i entitats del territori per descobrir programes i productes adaptats a les seves necessitats. També podran assistir als quatre tallers programats: Xarxes socials, a càrrec de Pinapli; Emprenedoria cooperativa, a càrrec d’Ateneu Cooperatiu; Tècniques de disseny del programa Canva, a càrrec d’experts en aquesta temàtica i Avantatges, ajudes públiques, procés de constitució, etc, d’una associació, a càrrec de responsables del Punt d’Autoocupació de la Caixa. La finalitat d’aquests tallers és que els joves puguin adquirir coneixements útils per ser més competitius, tant individualment com col•lectivament.
 
La trobada també comptarà amb un part lúdica ja que hi ha programat un vermut electrònic a càrrec del DJ Jonny de Masdenverge i un concert de cloenda de la mà del grup Mim de la Sénia.
 
Però una de les parts més importants de l’esdeveniment serà quan el jove podrà explicar (anònimament) les deficiències o formular les peticions als responsables polítics del territori, els quals les hauran d’atendre i donar resposta, ja que durant la clausura se’ls traslladaran aquests missatges. També es demanarà a les associacions presents que expliquin algun supòsit o alguna bona pràctica que es faci al seu municipi, per compartir-la i adaptar-la si es dona el cas, a altres llocs del territori.
 
En fi, serà un espai d’intercanvi d’idees, propostes, un lloc per conèixer gent amb les mateixes inquietuds, per compartir vivències, per adquirir coneixements i informació útil, però sobretot, un espai per passar-ho bé.
 
 
I si ets empresa o entitat, també t’interessa:
Els joves més implicats del nostre territori estaran durant tot el dia a Masdenverge per debatre i compartir idees i projectes. Pensem que és un lloc indicat per aquelles empreses i entitats del territori que vulguin promocionar-se entre la joventut per donar-los a conèixer els seus productes i els seus programes. La zona d’exposició estarà ubicada dins el recinte on durant el dia es faran els diferents tallers i dinàmiques. L’horari de l’esdeveniment és de 10h a 20h, però l’expositor pot adaptar-lo segons les seves necessitats. Es proporcionarà una taula i dues cadires. L’exposició és totalment gratuïta.
 
Amposta, Montsià, 12 de juny de 2018

Col·labora