Oberta la convocatòria per al Programa de digitalització del comerç i els serveis del Montsià

26/05/2021 Informàtica

Oberta la convocatòria per al Programa de digitalització del comerç i els serveis del Montsià

L’Agència de Desenvolupament Local del Montsià obre la convocatòria per inscriure’s al programa gratuït de formació i assessorament adreçat al comerç, els serveis i les PIME del Montsià. Tres tallers pràctics inicien l’itinerari formatiu: Fotografia mòbil per a xarxes socials, whatsapp Business per a vendre i Disseny amb Canva. Finalment, tres sessions més després de l’estiu per tal de consolidar coneixements i posar-los a la pràctica. Tot plegat, amb l’objectiu d’implementar un Pla de promoció i difusió concretada en el negoci dels i les participants. A més a més l’itinerari formatiu serà complementat amb un assessorament professional i individualitzat per aquelles empreses que ho sol·licitin (places limitades) i participin de tot el programa.

Tots els tallers, sessions i assessoraments es duran a terme a càrrec de la consultoria en comerç i desenvolupament local Focalizza, amb l’acompanyament del personal tècnic de l’Agència de Desenvolupament Local del Montsià. El programa té un format híbrid. Dues de les sessions pràctiques es desenvoluparan en un format presencial i els assessoraments i sessions la resta de sessions d’aprenentatge ho faran en format virtual, per tal de minimitzar l’esforç de desplaçament i conciliació de les sessions.

Els empresaris i empresàries es poden inscriure només a les sessions que siguin del seu interès, o bé fer-ho a totes les sessions i seguir el programa complet. Tot i així, per poder gaudir de l’assessorament individual es requerirà participar d’un mínim del 80% de les sessions.

Formulari de preinscripció: http://bit.ly/inscripcioPDCSM

 

Col·labora