Oberta la convocatòria 2021 d’ajuts de lloguer per a persones majors de 65 anys

24/03/2021 Habitatge

Oberta la convocatòria 2021 d’ajuts de lloguer per a persones majors de 65 anys

Les persones majors de 65 anys o que compleixin aquesta edat durant el 2021 ja poden sol·licitar les subvencions per al pagament del lloguer que atorga l’Agència de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

Els ajuts al lloguer són una prestació econòmica per fer front al pagament del lloguer de l’habitatge destinats a famílies amb uns ingressos baixos o moderats que es troben en una situació vulnerable. Les persones beneficiàries poden percebre un ajut màxim de 200 euros mensuals (2.400 euros anuals) i un mínim de 20 euros al mes (240 euros anuals).

Per poder beneficiar-se d’aquestes subvencions cal tenir la residència legal a Catalunya, ser titular del contracte de lloguer de l’habitatge i que sigui el domicili habitual i permanent. A més, en el cas de les Terres de l’Ebre el cost del lloguer no pot superar els 400 euros mensuals, (900 € en cas de famílies nombroses o que algun membre tingui concedida una diversitat funcional i el barem de mobilitat favorable reconegut pel Departament competent). .A més, cal complir amb la resta de requisits publicats i especificats a la convocatòria de les subvencions a la pàgina web de la Generalitat de Catalunya.

El termini per sol·licitar els ajuts finalitza el proper 30 d’abril i es poden demanar telemàticament a través de la pàgina web: Subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans o bé presencialment a la seu del Consell Comarcal del Montsià demanant cita prèvia a través de la pàgina web de l’ens o telefònicament al 977 70 43 71.

Col·labora