Nova edició de la capacitació per a persones operàries de la indústria del moble a la Sénia

30/09/2022 Actualitat

Nova edició de la capacitació per a persones operàries de la indústria del moble a la Sénia

La Sénia acull, per tercer any consecutiu, la capacitació per a persones operàries de la indústria del moble. Una formació a mida que pretén garantir el relleu generacional iafavorir la inserció laboral al sector amb majors garanties d’èxit.

Impulsada des del Consell Comarcal del Montsià en el Marc del projecte Treball a les 7 comarques de l’Agència de desenvolupament del Montsià i en col·laboració amb el col·lectiu industrial del Sénia i de l’Ajuntament de la Sénia aquesta tercera edició dóna per consolidada la capacitació.

En total son 240 hores de formació i 80 hores de pràctiques professionals en Empresa que permetran a una desena de persones preparar-se per treballar en les àrees de fabricació, control numèric, acabats i control de qualitat del moble, logística i embalatge, atenció als clients, i altres seccions de la fabricació del moble. «Des del Consell Comarcal del Montsià treballem per l’ocupació de qualitat al territori i fer-ho en un sector tant important per a la comarca com és el moble, és essencial. A més, cal destacar que estem davant un cas d’èxit ja que el 70% de les persones participants un cop acabada la formació s’insereixen a la indústria», apunta la gerent del Consell Comarcal del Montsià, Valentina Ambros.

Durant la formació, finançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, es treballa la cohesió amb el teixit empresarial, per aquest motiu durant la primera setmana del curs l’alumnat ha visitat la fira Habitat de València fent una primera presa de contacte amb el sector.

Es preveu que les persones participants acabin la capacitació durant el mes de desembre. 

Col·labora