Lliurament dels certificats als “Joves en Pràctiques” de Garantia Juvenil

Lliurament dels certificats als “Joves en Pràctiques” de Garantia Juvenil

Lliurament dels certificats dels quatres joves contractats pel Programa “Joves en Pràctiques” de Garantia Juvenil.

Tres dels quatre joves del Programa han aconseguit un contracte de treball.
 
La passada setmana la presidenta del Consell Comarcal del Montsià, Sra. M. Carme Navarro, i la consellera de la Comissió de Cohesió Social, Sra. Sònia Tomàs, van lliurar als quatre joves contractats durant sis mesos, a través del programa “Joves en Pràctiques” de Garantia Juvenil, els certificats de les tasques realitzades.
 
El Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, impulsat per la Generalitat de Catalunya i promogut per la Unió Europea, vol reduir l’atur juvenil amb l’ocupació de qualitat. En aquest sentit, un dels programes és el d’experiències professionals per a l’ocupació juvenil a Catalunya adreçat a joves titulats i amb escassa o nul•la experiència laboral. De manera que, “a través del Programa, milloren la seva ocupabilitat i escurcen la transició escola-treball, pel bagatge professional”.
 
Així doncs, tant la presidenta com la consellera valoren positivament aquesta iniciativa amb la qual es pretén incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat a través de l'adquisició d’aptituds i competències tecnicoprofessionals derivades d’aquesta pràctica laboral.
 
De les quatre persones joves que han pres part del Programa, tres han acabat sent contractades per prestar els serveis a les àrees d’Ensenyament, Habitatge i Recepció del la seu de l’ens comarcal.
 
Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de Catalunya, i del Programa d’Ocupació Juvenil 2014-2020.
 
 
Amposta, Montsià, 29 de juny de 2018

Col·labora