Les empreses del Montsià participen este cap de setmana a Benvinguts a Pagès “LA FESTA”

25/09/2023

Les empreses del Montsià participen este cap de setmana a Benvinguts a Pagès “LA FESTA”

9 explotacions agràries, restaurants i allotjaments del Montsià participen aquest cap de setmana en la 8ena Edició de 'Benvinguts a Pagès', la festa de la pagesia catalana.

Dos explotacions agràries, cinc restaurants, un allotjament i una activitat complementària són els participants en la vuitena edició del programa ‘Benvinguts a Pagès’ al Montsià. Aquesta Festa de la pagesia catalana tindrà lloc arreu de tota Catalunya el proper cap de setmana, 30 de setembre i 1 d’octubre.

Aquest programa és iniciativa del departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i d’Empresa i Treball, de la Generalitat de Catalunya, amb el qual col·labora el Consell Comarcal del Montsià i d’altres entitats comarcals.

A les empreses participants se’ls hi facilita material promocional per indicar i distribuir a les seves explotacions durant aquest cap de setmana, en la qual obriran les portes de les seves explotacions i activitats als visitants. Aquests podran veure com es treballa i viu de pagès, a més de descobrir i gaudir els productes que s’hi elaboren; fomentant d’aquesta manera el consum de proximitat.

Des del Consell Comarcal del Montsià volem agrair a les empreses participants la seva implicació en aquesta iniciativa que contribueix a promocionar el món agroalimentari de la comarca

‘Benvinguts a Pagès’ s’emmarca amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, el Pacte Verd i el pla estratègic de l’alimentació de Catalunya en els àmbits de la promoció de la sostenibilitat, la biodiversitat, la producció d’aliments de proximitat i la viabilitat del sector.

Les explotacions participants són Negret SCP i Porta i Ferré SAT; l’allotjament és la Llansola 1921, l’activitat complementària és Conficon Turisme i Tradicions i els restaurants Can Batiste, Petit Cafè, Tamashi, Càmping Alfacs i Tenis Serramar.

Per tal de visitar les explotacions, de forma gratuïta, cal reservar prèviament l’entrada al web: www.benvingutsapages.cat.

Col·labora