L’Agència de Desenvolupament del Montsià organitza nous seminaris de transformació digital per a pimes i microempreses

L’Agència de Desenvolupament del Montsià organitza nous seminaris de transformació digital per a pimes i microempreses

Obertes les inscripcions als Seminaris de transformació digital, un programa gratuït de tallers pràctics i assessorament personalitzat, adreçat a les empreses del territori. A través d’aquests seminaris online l’Agència de Desenvolupament Local del Montsià pretén fer arribar a les persones empresàries de les organitzacions les eines necessàries per implementar nous mètodes de treball que aprofitin el potencial de la digitalització.

El format de seminaris es basa en sessions pràctiques amb continguts molt concrets, per tal de respondre a les peticions de les persones empresàries que sol·licitaven un canvi de plantejament, evitant cursos generalitzats sobre xarxes socials o màrqueting digital i suggerint la necessitat d’oferir sessions més específiques. D’aquesta manera es creu que les estratègies i eines extretes de les jornades seran més fàcils de ser posteriorment aplicades al dia a dia de l’empresa, ja que s’hauran focalitzat en competències diferencials i après a fer servir en un entorn real i aplicat a l’empresa.

Es realitzaran un total de 10 tallers pràctics online que s’iniciaran el 22 de març, en horari de 15.00 a 16.30 h i es desenvoluparan els dimarts de cada setmana fins al 31 de maig. L’itinerari formatiu consta de les sessions següents:

  • 22/03/22 – Eines per a la creació de pàgines web
  • 29/03/22 – Treball en línia, gestió de recursos, protecció de dades i ciberseguretat
  • 05/04/22 – Com planificar la comunicació de la teva empresa
  • 19/04/22 – Optimitza el teu perfil a Google My Business
  • 26/04/22 – Aprofundiment en la gestió de Facebook i WhatsApp Business
  • 03/05/22 – Aprofundiment en la gestió d’Instagram
  • 10/05/22 – Fotografia i vídeo per a xarxes socials
  • 17/05/22 – Storytelling, connecta amb el teu públic
  • 24/05/22 – Eines per optimitzar l’ús de les xarxes socials
  • 31/05/22 – Social Ads. Com fer anuncis a les xarxes socials

El traçat formatiu serà complementat amb un assessorament professional i individualitzat per a aquelles empreses que ho sol·licitin (places limitades), seguint la línia encetada l’any passat i considerada exitosa.

Les persones interessades es podran inscriure a les sessions que siguin de la seua preferència, o bé fer-ho a totes i seguir el programa complet.

Per a més informació o resoldre dubtes adreceu-vos a l’equip d’empresa de l’Agència de Desenvolupament Local del Montsià a través de l’adreça electrònica: puntempresa@montsia.cat.

 

Col·labora