'L’acte de caminar com a resistència' arriba la 2na edició del Fòrum del Talent 2021

19/03/2021 Actualitat

'L’acte de caminar com a resistència' arriba la 2na edició del Fòrum del Talent 2021

Metabolitzar, excretar, respirar i moure’s a l’Ermita de la Pietat

Arriba la segona sessió  del Fòrum del Talent  2021 amb l'objectiu de ser una aposta per la reactivació de la cultura a les Terres de l'Ebre, així com posar de manifest la importància del moviment i la natura en la nostra vida quotidiana. Tindrà lloc a l'Ermita de la Pietat d'Ulldecona el proper dissabte 27 de març del 2021, a les 11 hores i a través d'una passejada guiada  l'artista Nu Díaz ens proposarà autodescobrir el nostre posicionament al món.

Nu Díaz: Conscients que la pandèmia ens fa reformular la nostra forma de vida, reconeixerem l’art de caminar entre vestigis naturals i d’altres èpoques com la millor fórmula per autodescobrir el nostre posicionament al món. Qui sóc? Què em vincula al meu entorn? Quines coses em surten de dins quan observo un paisatge o una pedra?

Com puc contribuir a crear sense destruir allò que m’envolta?

A tall d’experimentació, i basant-nos en el projecte El que ens diuen les pedres de la mateixa artista, en aquesta sessió del Fòrum que tindrà lloc a l’Ermita de la Pietat parlarem de com la pandèmia ens ha obligat a estar quiets, gairebé immòbils, habitant un espai vital més reduït i molts cops havent de fer front a la prohibició del desplaçament. Explorarem què descobrim quan ens movem i què descobrim quan estem quiets, conscients que els dos estats ens poden aportar un retorn a una essència encara pendent d’accedir. L’artista articularà una dinàmica pràctica a través del joc amb les pedres.

 

Col·labora