La Fundació Montsià col•labora amb el Programa Odisseu

23/07/2018 Joventut

La Fundació Montsià col•labora amb el Programa Odisseu

La Fundació Montsià acull un estudiant en pràctiques per facilitar el retorn dels joves al medi rural.
El Programa Odisseu ha atorgat ajuts a empreses per a que estudiants puguin fer les pràctiques a les TE.
 
La Fundació Montsià va concórrer i ha accedit a un dels 45 ajuts al Practicum convocats per la Direcció General de Joventut i la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya que permet als joves quedar-se o tornar al seu territori per a fer les pràctiques obligatòries dels seus estudis de Grau. 
 
El que pretén el Programa Odisseu és incentivar i facilitar el retorn de joves cap el medi rural a partir de la creació d’un programa que faciliti la seva inserció laboral i que promogui el compromís social dels i les joves amb el seu territori rural d’orígen.
 
Donat que regions com les Terres de l’Ebre estan lluny dels centres de formació universitaris, aquests ajuts incentiven a empreses i institucions a que els joves puguin fer les pràctiques dels seus estudis de Grau a prop de casa, donant valor afegit al territori.
 
En el cas de l’ajut atorgat a la Fundació Montsià, que ja ha incorporat a una estudiant en Grau en Multimèdia a jornada sencera fins a mitjans de setembre, li permetrà fer millores en l’aspecte comunicatiu i de gestió del web.
 
El President de la Fundació, Antonio Ollés, ha remarcat “la satisfacció de poder comptar amb una persona del territori formada en aquests estudis que no hagi de marxar fora a fer les pràctiques obligades i pugui aprendre de la experiència laboral, alhora que posar en pràctica els coneixements adquirits durant la carrera. Hi guanyem tots: l’estudiant, l’organització i el territori”
 
Amposta, Montsià, 19 de juliol de 2018

Col·labora