Informació sobre l’ús de les targetes moneder

24/03/2020 Actualitat

Informació sobre l’ús de les targetes moneder

Els beneficiaris de la beca menjador i alumnat de menjador obligatori amb  targetes moneder, que tinguin alguna incidència, han de trucar al 900 404 090

Les possibles incidències de les targetes moneder les resoldrà CaixaBank, quan es gestioni la incidència el número que s’ha de fer arribar al servei d’atenció al client és el que comença per DE a la targeta moneder

Pel que fa a l’ús de la targeta moneder, cal recordar que aquestes contenen cadascuna 40€ i que per tant l’import de la compra mai podrà excedir d’aquesta xifra. L’import de 40 € correspon a 10 dies de menjador, en cas que la situació es prolongués, les targetes es recarregarien. És molt important conservar la targeta moneder encara que s’hagi esgotat.

Com ja es va dir anteriorment, les targetes moneder funcionen com qualsevol altra targeta de crèdit o de dèbit convencional, i no requereix cap classe de codi pin ni procés d’activació. Es pot consultar el saldo i moviments de forma gratuïta en qualsevol caixer de CaixaBank i a través de la web www.moneytopay.com > Altres gestions de la teva targeta > Consulta de saldo i moviments.

Per últim remarcar que les targetes moneder destinades per a beneficiaris de la beca menjador i alumnat de menjador obligatori, només es poden utilitzar a establiments d’alimentació, en el cas que l’establiment no estigui identificat com a tal la targeta donarà error al moment de pagar.  

Recordeu fer un bon ús de les targetes moneder, que estan destinades únicament a l'adquisició de productes alimentaris
 

Col·labora