Forma’t per detectar els aspectes més importants de les necessitats educatives especials a escoles bressol en infants de fins als 3 anys

25/02/2021 Joventut

Forma’t per detectar els aspectes més importants de les necessitats educatives especials a escoles bressol en infants de fins als 3 anys

Saps identificar els trets característics de les etapes evolutives d’infants fins als 3 anys? Amb el curs Necessitats educatives especials a escoles bressoles donaran eines i recursos per detectar possibles casos, així com indicacions de serveis per fer derivacions.

Els objectius d’aquesta formació són que els assistents coneguin els conceptes bàsics i els trets característics de les diferents etapes evolutives dels infants a les edats més avançades. A més, se’ls formarà perquè reconeguin factors de risc i senyals que poden comportar unes necessitats educatives especials. També perquè sàpiguen quins són els processos de derivació i els serveis on poden adreçar-los.

Entre els continguts, es tractaran les diferents alteracions que poden presentar els infants, siguin del desenvolupament motor, sensorial, cognitiu, del llenguatge o en l’àrea de la comunicació i la relació. S’estudiaran els serveis especialitzats i els circuits de derivació així com també les eines per intervindre a l’escola bressol.

Aquest curs s’adreça especialment a les persones que treballen amb infants i a aquelles que vulguin  adquirir coneixements sobre la temàtica com, per exemple, les famílies.

La formació té una certificació pròpia de l’entitat formadora. A més, per a totes aquelles persones que siguin docents i estiguin en actiu, la titulació els hi serà reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a través de l’ICE URV.

El curs que té un cost de 33,28 euros, se dividirà en 2 sessions de 5 hores cadascuna i se durà a terme en format d’aula virtual a través del programa Zoom de 9 h fins a les 14 hores, els dies 6 i 7 de març.

Totes les persones interessades us podeu inscriure a través d’aquest link: https://cutt.ly/mk5OX4S de la pàgina web Montsià Jove. Tots els tràmits es faran en línia, tant la inscripció com el pagament.

 

 

Col·labora