El personal del Consell rep la formació “Sensibilització en matèria LGTBI”

30/11/2017 Cultura

El personal del Consell rep la formació “Sensibilització en matèria LGTBI”

El passat 27 de novembre, el personal del Consell Comarcal que forma part de la taula de coordinació sobre estratègies d’intervenció LGTBI va rebre la formació: “Sensibilització en matèria de LGTBI”.

Aquest curs el va impartir Paula Rebullida, de LGTeBre Associació, la única associació de la comarca que tracta aquesta temàtica.

Durant aquesta jornada es va tractar la Llei 11/2014, del 10 d’octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia i es va reflexionar sobre els conceptes de cada col·lectiu i la seva situació actual.

Els professionals del Consell Comarcal tenen el deure d’intervenció en cas de conèixer una situació de risc o de sospita fonamentada de discriminació o violència per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

“Atenent a aquest deure d’intervenció, el personal ha de saber com respondre davant d’una situació de risc”, argumenta Teresa Esmel, vicepresidenta del Consell Comarcal i membre de la taula de coordinació.

Properament el Consell Comarcal signarà amb la Direcció General d’Igualtat l’acord per al Desenvolupament del Servei d’Atenció Integral Local per les persones LGTBI.

Col·labora