El Consell Comarcal i la Fundació Montsià renoven el conveni de col•laboració per aquest 2018

04/06/2018 Actualitat

El Consell Comarcal i la Fundació Montsià renoven el conveni de col•laboració per aquest 2018

El Consell Comarcal i la Fundació Montsià renoven el conveni de col•laboració per aquest 2018
 
L’ens comarcal fa una aportació de 20000€ a la Fundació per a la prestació de serveis. 
El conveni serveix per a mantenir els serveis que presta la Fundació a nivell territorial.
Els serveis que ofereix són el SIE, cursos de formació, polítiques de ocupació i acompanyament a la inserció i els serveis propis de la Fundació.
 
 
Entre els serveis més destacats que la Fundació ofereix a nivell territorial són el SIE (Servei d’Intervenció Especialitzat de les Terres de l’Ebre), que atèn de forma integral a les víctimes d’abusos i de violència masclista amb un equip interdisciplinar d’atenció. Aquest servei, ha atès més de 2000 dones i gairebé un miler d’infants des de la seva creació, ara fa 11 anys. 
 
Els altres serveis que ofereix la Fundació Montsià són els cursos de Formació Ocupacional, que fa anys que forma, prioritariament, a persones aturades mitjançant els fons del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i dels Fons Socials Europeus (FSE), del que n’és centre col•laborador.
 
 
També, en col•laboració amb la Diputació de Tarragona, la Fundació Montsià presta el servei d’Inserció sòcio-laboral i acompanyament a persones aturades a la comarca del Montsià, que fa la funció d’enllaç entre la oferta i la demanda de treball i acompanya en tot el procés als diferents usuaris en recerca de feina.
 
La Presidenta del Consell Comarcal, Sra. Carme Navarro, valora positivament la signatura del conveni amb la Fundació Montsià en la mesura en què aquesta respon a objectius compartits amb l’ens comarcal.
 
Per la seva banda, el President de la Fundació Montsià, Sr. Antonio Ollés, s’ha mostrat satisfet d’aquesta col•laboració pel manteniment dels serveis i, en la mesura del possible, d’ampliació d’activitats de la Fundació els propers mesos.
 
La Fundació Montsià incorporarà les properes setmanes una persona de pràctiques per a reforçar l’equip durant l’estiu i en aquesta nova etapa.
 
Amposta, Montsià, 28 de maig de 2018

Col·labora