El Consell Comarcal del Montsià signa el conveni amb la Diputació de Tarragona per als Plans d'Ocupació Comarcal 2018

El Consell Comarcal del Montsià signa el conveni amb la Diputació de Tarragona per als Plans d'Ocupació Comarcal 2018

La Diputació millorarà entorns naturals i urbans de 139 municipis gràcies els Plans d'Ocupació Comarcals 2018. Un total de 50 persones en situació d'atur es beneficiaran enguany d'aquests projectes que han proporcionat feina a 311 ciutadans en situació d'atur des del 2013.


La Diputació de Tarragona, en col•laboració amb els consells comarcals, impulsa un any més els Plans d'Ocupació Comarcals amb l'objectiu de dinamitzar el mercat laboral al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. El president de la Diputació, Josep Poblet, i els representants dels consells comarcals van signar el passat 13 d’Abril els convenis que milloraran entorns naturals i urbans de 139 municipis de la demarcació i que proporcionaran feina a 50 persones.


Al Montsià, un grup de 5 persones (4 peons i un responsable) que fins ara es trobaven en situació d'atur seran contractades, seleccionades i dirigides per la Diputació de Tarragona per posar-se al servei dels projectes que els consells comarcals, atenent a les necessitats dels municipis, hauran triat per executar. Cadascun d'aquests plans d'ocupació tindrà una durada de 6 mesos, prorrogables a 6 mesos més.


Aquest any a la comarca del Montsià es realitzaran tasques de condicionament d'espais públics i de jardineria, a més de treballar en la recuperació i preservació de zones d'interès turístic i natural en camins rurals i lleres de rius als municipis de Sant Jaume d'Enveja, Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Santa Bàrbara, Freginals i la Galera.

 

 

Col·labora