El Consell Comarcal del Montsià realitza telemàticament les comissions informatives

30/04/2020 Actualitat

El Consell Comarcal del Montsià realitza telemàticament les comissions informatives

La crisi del coronavirus va paralitzar-ne l’activitat a causa de la impossibilitat de celebrar reunions presencials

El passat dilluns 27 d'abril, l’activitat dels òrgans del govern del Consell Comarcal del Montsià va tornar amb la celebració de la Comissió Informativa d’Hisenda i Especial de Comptes, de manera telemàtica. Aquesta va suposar el tret d’inici per a la realització de més sessions telemàtiques, com les quatre comissions informatives celebrades aquest dimecres: Comissió Informativa de Promoció Econòmica, Comissió Informativa de Serveis a les Persones, Comissió Informativa d'Afers Interns, de Bon Govern i d'Administració Digital i Comissió Informativa de Medi Ambient, d'Agricultura i d'Assistència als Municipis.

"Vam buscar un instrument vàlid perquè tots els alcaldes i alcaldesses i tots els consellers i conselleres es poguessin expressar amb totes les garanties. Ara ja tenim una eina digital que ens ho permet" ha manifestat el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig, sobre aquesta qüestió.

Les sessions dels òrgans de govern del Consell Comarcal del Montsià se seguiran desenvolupant telemàticament mentre així ho exigeixi la crisi de la COVID-19. Ja hi ha data per a la celebració de la Junta de Portaveus, el pròxim dilluns 4 de maig.

Col·labora