El Consell Comarcal del Montsià implementa el sistema de cita prèvia

15/09/2020 Actualitat

El Consell Comarcal del Montsià implementa el sistema de cita prèvia

L’ens comarcal ha llançat un vídeo explicatiu per difondre el funcionament i els avantatges d’aquest sistema

Aquest estiu el Consell Comarcal del Montsià ha posat en funcionament el sistema de cita prèvia a la seva seu. Aquest servei permet concertar una hora concreta amb qualsevol dels departaments que conformen l’ens.

El procés per dur-ho a terme és molt senzill, s’ha d’accedir a la web del Consell Comarcal del Montsià i anar a l’apartat Cita prèvia. Un cop realitzat aquest pas, només cal seleccionar el tipus de tràmit, escollir dia i hora i facilitar un seguit de dades personals. Per últim, l’usuari rebrà un correu de confirmació a la seva bústia. El Consell Comarcal del Montsià posa a disposició el telèfon 977 70 43 71, per a totes aquelles persones que no puguin tramitar la cita prèvia a través d’Internet.

El servei de cita prèvia permeten reduir dràsticament el temps d’espera dels usuaris, a més a més serveix per garantir el compliment de totes les mesures de seguretat arran de la pandèmia de la COVID-19, ja que evitar les aglomeracions de persones.

Amb la implementació del servei de cita prèvia, el Consell Comarcal del Montsià fa un pas cap a l’Administració 2.0, apostant per agilitzar els tràmits i aproximar l’administració als ciutadans.

Col·labora