El Consell Comarcal del Montsià contractarà tres persones a través del programa ‘Joves en pràctiques 2021’ de Garantia Juvenil

06/08/2021 Joventut

El Consell Comarcal del Montsià contractarà tres persones a través del programa ‘Joves en pràctiques 2021’ de Garantia Juvenil

Un any més, a través del programa ‘Joves en pràctiques’ subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Consell Comarcal del Montsià contractarà persones joves per treballar durant 6 mesos a jornada completa a l’ens. Les places ofertades per aquesta convocatòria són de tècnics administratius per a les àrees d’Habitatge i Ensenyament i per al Servei de Recepció.

Els perfils a contractar són persones joves d’entre 16 anys i 30 anys que siguin titulades de grau mig o superior en l'àmbit d'Administració i Gestió, o tinguin un grau universitari relacionat en l’àmbit d’empresarials. A més, cal que siguin beneficiàries del programa Garantia Juvenil i compleixin amb els diferents criteris de valoració esmenats al Tauler d'Edictes.

Tothom qui estigui interessat en inscriure’s a l’oferta ha de trucar al Servei d’Ocupació de Catalunya 900 800 046 indicant el codi de l’oferta: 13763. Posteriorment, podeu presentar la sol·licitud telemàticament a través d'una instància genèrica de la seu electrònica, o bé, presencialment a la seu del Consell Comarcal del Montsià a registre. El termini per presentar les candidatures és del 9 d’agost al 20 d’agost.

Aquests contractes s’efectuen mitjançant el programa d’Experiència professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb el cofinançament del Fons Social Europeu a través de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, i el Consell Comarcal del Montsià. En aquest cas, l’ens comarcal ha rebut una subvenció d’33.000 euros per a la contractació, d’acord a la Resolució TSF/1556/2021, d’11 de maig, per la qual s'obre la convocatòria, per a l'any 2021, per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya .

Des de la seva posada en funcionament el 2016 l’ens comarcal ha contractat 20 persones joves. Aquest programa permet a les persones beneficiàries adquirir experiència, aptituds i competències afavorint-los-hi la incorporació al mercat laboral de manera estable.

 

 

 

Col·labora