El Consell Comarcal del Montsià contractarà quatre joves dins del Programa Garantia Juvenil

14/11/2017 Joventut

El Consell Comarcal del Montsià contractarà quatre joves dins del Programa Garantia Juvenil

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat al Consell Comarcal del Montsià una subvenció de 44.000€ per tal de contractar quatre persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil amb un contracte de treball en pràctiques per un període de sis mesos a jornada completa.

En concret, les places a ocupar són la d’un tècnic/a de turisme i tres administratius. Els aspirants han de tindre entre 16 i 29 anys, han d’estar inscrits al SOC com a demandants d’ocupació, han d’estar desocupats i han de formar part del programa Garantia Juvenil. A més a més, han de disposar dels cicles formatius d’F.P. de grau superior, corresponents. 

Les persones joves destinatàries dels contractes de treball subvencionats, a més de ser beneficiàries del Sistema Nacional de la Garantia Juvenil i constar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, han d'acreditar la possessió del títol de cicle formatiu al lloc que es postulen com a candidates.

Aquest programa està subvencionat al cent per cent pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de Catalunya, i del Programa d'Ocupació Juvenil 2014-2020.

“Amb iniciatives com aquesta pretenem facilitar als joves la seva inserció laboral, alhora que agafen experiència en tasques relacionades amb els seus estudis”, assegura Francesc J. Miró, President del Consell Comarcal.  

El termini per presentar-se és del 17 al 24 de novembre al Servei d’Ocupació de Catalunya i els contractes s’iniciarien a finals de mes.

*Per a consultar les bases al respecte, punxeu aquí.

Col·labora