El Consell Comarcal del Montsià contractarà 6 persones en situació d’atur dins el programa ‘Treball i Formació’ en les línies MG45 i DONA

El Consell Comarcal del Montsià contractarà 6 persones en situació d’atur dins el programa ‘Treball i Formació’ en les línies MG45 i DONA

Un any més, a través del programa ‘Treball i Formació’ subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Consell Comarcal del Montsià contractarà sis persones a jornada completa durant un any. La jornada laboral es complementarà amb 60 hores de formació amb un curs d'Inteligència emocional i i un altre de Treball en equip. 

Per un costat, en la línia dona s’oferta una plaça d’auxiliar d’Informació al Consell Comarcal del  Montsià i dues places de neteja d’edificis públics a Freginals i la Galera. En aquesta línia poden inscriure’s les dones en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), víctimes de violència masclista. Així com les dones que han estat a l’atur durant 6 mesos o més en els darrers dos anys i no perceben cap prestació per desocupació, subsidi o d'ajuts.

Per l’altre costat, en la línia de majors de 45 anys s’oferta una plaça d’auxiliar d’Informació a Godall i dues de peons de manteniment a Masdenverge i Mas de Barberans. En aquesta línia poden participar les persones que tinguin 45 anys o més i que estiguin en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO).

Totes les persones interessades cal que s’inscriguin a l’oferta que li interessi trucant al Servei d’Ocupació de Catalunya 900 800 046 i indicant el codi corresponent:

LÍNIA DONA

  • Auxiliar d’informació (Consell Comarcal Montsià). Núm. oferta 09-2021-21703
  • Neteja d’edificis públics (Freginals i la Galera). Núm. oferta 09-2021-21710

LÍNIA MG 45

  • Auxiliar d’informació (Godall). Núm. oferta 09-2021-21707
  • Peons de manteniment (Masdenverge i Mas de Barberans). Núm. oferta 09-2021-21714

Trobareu tots els requisits de valoració de les dues línies MG45 i DONA al tauler d’edictes.

El termini per presentar les candidatures és d’avui 24 fins al 30 de novembre de 2021.

Aquests contractes estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuats d’acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/2859/2021, de 17 de setembre, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2021, en relació amb les actuacions del Programa Treball i Formació, de les línies MG45 i DONA (SOC – TRFO EELL CS) (ref. BDNS 584707) l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació (SOC - Treball i Formació).

Col·labora