El Consell Comarcal del Montsià contractarà 4 dones en situació d’atur dins el programa ’Treball i Formació’

El Consell Comarcal del Montsià contractarà 4 dones en situació d’atur dins el programa ’Treball i Formació’

El Consell Comarcal del Montsià obre la convocatòria per contractar quatre dones en situació d’atur en la Línia Dona dins el programa ’Treball i Formació’. D'aquesta manera les ofertes de feina van destinades concretament a dones en situació d’atur que es trobin en una de les següents situacions:

a) Les dones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), víctimes de violència de gènere.

b) Les dones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada (inscrites com a DONO com a mínim 6 mesos durant els 24 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d’ocupació) no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d’ajuts, preferentment més grans de 52 anys.

Es prioritzaran les persones que no tinguin la cotització suficient perquè se’ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin a l’edat ordinària de jubilació.

Les persones finalment contractades hauran de realitzar 60 hores de formació transversal. La durada d’aquestes contractacions serà de 12 mesos.

Les ofertes disponibles son:

  • Agent cívic i atenció al ciutadà (La Sènia)...Oferta nº 09-2021-319
  • Neteja d’edificis públics (Sant Carles de La Ràpita)...Oferta nº 09-2021-316
  • Neteja d’edificis públics (Ulldecona)...Oferta nº 09-2021-312
  • Neteja viària (Alcanar)...Oferta nº 09-2021-317

El període d’inscripció serà de l’11 al 15 de gener de 2021. Les persones interessades en participar en el procés de selecció han de complir amb els requisits de cada oferta i inscriure’s a través del telèfon 900 800 046 del SOC, el Servei d'Ocupació de Catalunya.

Se preveu que el procés de selecció se faci la darrera setmana del mes de gener al mateix edifici del Consell Comarcal del Montsià.

A tenir en compte: en el cas d’un volum excessiu de participants, es farà un primer filtre curricular i només podran participar en l’entrevista les persones que l'hagin passat. 

Col·labora