El Consell Comarcal del Montsià condemna rotundament l'apunyalament a una dona d'Amposta

09/06/2021 Actualitat

El Consell Comarcal del Montsià condemna rotundament l'apunyalament a una dona d'Amposta

El Consell Comarcal del Montsià condemna rotundament l’atac masclista que es va produir ahir, dimarts 8 de juny, al vespre quan una dona va resultar greument ferida per la seva parella, qui la va apunyalar per gelosia, segons han apuntat fonts policials. «És inacceptable, no podem permetre com a societat que aquestes agressions es continuïn produint», apunta el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig.

El Consell Comarcal del Montsià té a disposició de totes les dones de la comarca el SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a les dones, que pretén acompanyar-les en tots els camps rellevants dels seus projectes vitals com a dones. «No és un servei específic per a dones que pateixen violència masclista però igual que a la resta de dones que s’atén, com no pot ser d’altra manera, se’ls ofereix el servei de la psicòloga i la jurista. És un servei totalment gratuït i confidencial que a més a més treballa activament en la prevenció de violències de gènere» afegeix Roig.

Us recordem els serveis que hi ha a disposició de les dones que pateixen violència masclista i de tota la ciutadania qui detecte una situació d’aquestes característiques.

112 Emergències

900 900 120, Línia d'atenció 24 hores contra la violència masclista

977 70 01 68, SIE, el Servei d’Intervenció Especialitzada.

016 Atenció a totes les formes de violència contra la dona

977 70 74 96/ 648 164 587, SIAD, Servei d’Informació i Atenció a les Dones

 

Col·labora