El Consell Comarcal del Montsià atorga els ajuts dirigits a activitats d’interès públic

13/10/2017

El Consell Comarcal del Montsià atorga els ajuts dirigits a activitats d’interès públic

Tretze entitats de la comarca resulten beneficiàries d’aquestes subvencions

 

El passat dimecres, 11 d’octubre, la Junta de Govern del Consell Comarcal del Montsià va aprovar la fase de valoració i atorgament de les subvencions dirigides a l’impuls de projectes i activitats d’interès públic i/o d’utilitat social d’àmbit comarcal i activitats educatives corresponents a la convocatòria de l’exercici 2017.

Francesc J. Miró, President del Consell Comarcal, assegura que “les millores socials tant en l’àmbit de la salut com en el de l’educació són una aposta segura i necessària que beneficia als veïns del territori de forma directa”.

És per això que aquestes subvencions han anat dirigides a la millora de la qualitat de vida de les persones, així com per a facilitar l’accés als bancs d’aliments a les persones en risc d’exclusió social. Tanmateix, una part d’aquestes ajudes, s’ha destinat a les zones escolars rurals (ZER) i a l’ensenyament a les escoles de música dels municipis de la comarca.

 

Les entitats escollides

Desprès d’efectuar les valoracions de les sol·licituds de subvenció presentades, una suma de vuit associacions, dues diades de les zones escolars rurals (ZER) i tres escoles de música municipals han sigut les beneficiàries d’aquestes subvencions.

En concret, s’han destinat una suma de 6.942,00€ entre les següents associacions: APASA, Càritas Diocesana de Tortosa, Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia (ACAF), Associació de familiars d’Alzheimer de la Sénia, Associació de familiars de malalts mentals de les Terres de l’Ebre, Creu Roja Espanyola a Amposta i Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

Pel que fa a les zones escolars rurals, ZER Mediterrània i ZER Montsià rebran un total de 1.500€.

Per acabar, cal dir que les escoles municipals de música a les quals se’ls han atorgat subvencions han estat la d’Alcanar, la de Santa Bàrbara i la d’Ulldecona amb un valor de 11.573€.

“Aquest tipus d’associacions i entitats esdevenen cada cop més imprescindibles per a la nostra societat i és per això que creiem que destinar recursos econòmics al seu favor, facilitarà que puguin continuar i millorar les seves tasques socials”, assegura Francesc Miró. 

Col·labora