‘Educa la veu com a instrument per narrar, contar i cantar’, aquest és el curs que encetarà la programació de 2021 dels cursos de Montsià Jove

11/02/2021 Joventut

‘Educa la veu com a instrument per narrar, contar i cantar’, aquest és el curs que encetarà la programació de 2021 dels cursos de Montsià Jove

Has descobert la teva pròpia veu? Saps si la teva veu és la que vols? Amb el curs ‘Educa la veu com a instrument per narrar, contar i cantar’ obtindràs les tècniques per treure-li un major rendiment. A més,  s’abordarà i es personalitzarà la teva veu, a fi que puguis trobar-te amb ella i identificar la seva gènesis, característiques, carències i fortaleses.

Aquest curs serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la programació de cursos que han organitzat els Serveis Comarcals de Joventut del Montsià per aquest 2021. Una oferta formativa que, marcada per l’actualitat, se farà en línia. I és que des de l'equip tècnic dels Serveis Comarcals i de l'Oficina Jove no deixen de reinventar-se perquè la formació i l’atenció del jovent del territori no s’aturi.

Durant el curs se tractaran continguts com: exercicis de preparació i relaxació, recursos sonors per a la interpretació, jocs de tonalitats, elements de la teva veu cantada, entre molts altres. És una formació adreçada a aquelles persones que treballen amb infants i joves, o bé, que vulguin adquirir coneixements sobre la temàtica. 

Cal tenir en compte també que aquesta formació té una certificació pròpia de l’entitat formadora. A més a més, per a totes aquelles persones que siguin docents i que estiguin en actiu, la titulació els hi serà reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a través de l’ICE URV.

El curs que té un cost de 33,28 euros, se dividirà en 4 sessions de 2 hores cadascuna i se durà a terme en format d’aula virtual a través del programa Zoom de 10 a 12 hores, els dies 20,21, 27 i 28 de febrer.

Totes les persones interessades us podeu inscriure a partir del proper 12 de febrer a les 10 hores a través d’aquest link: https://cutt.ly/6kEf2Vy de la pàgina web Montsià Jove. Per primera vegada es faran tots els tràmits en línia, tant la inscripció com el pagament.

 El fet de preinscriure’t no et dóna dret a la reserva automàtica de la plaça. 

Col·labora