Dia de la Comarca, al Consell Comarcal del Montsià

09/12/2015 Actualitat

Dia de la Comarca, al Consell Comarcal del Montsià

El dia 6 de desembre, al Consell Comarcal del Montsià, s’ha celebrat el Dia de la Comarca, acte que commemora la comarca i que ha comptat amb la presència de diverses autoritats del territori del Montsià. Aquest any, el municipi escollit per representar la comarca ha estat el de Sant Jaume d’Enveja, situat al cor del Delta de l’Ebre.

L’acte es va iniciar al mateix Consell Comarcal, on la seva presidenta, la Sra. M. Carme Navarro Balada, i l’Alcalde de Sant Jaume d’Enveja, el Sr. Joan Castor Gonell Agramunt, han donat la benvinguda a tots els convidats, entre ells els autors de l’Atles del Montsià, en la commemoració del 25è aniversari de la seva edició: el Sr. Joan Josep Sancho Esteller, el Sr. Joan Vicenç Sans Sancho i la Sra. Isabel Vilar Arasa. També s’han fet les salutacions pertinents a les autoritats presents: alcaldes  i alcaldesses, consellers i conselleres de la comarca, regidors i regidores de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja i directors i directores dels Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre. Tot seguit, es va signar el llibre d’honor i es van realitzar  alguns parlaments per tal de commemorar la jornada. A més, es va fer  entrega d’un petit obsequi per part de la Presidenta del Consell i de l’Alcalde de Sant Jaume d’Enveja a les persones invitades.

Tot seguit, l’acte es va traslladar al recinte firal d’Amposta, on la Unió Musical l'Artística de Sant Jaume d’Enveja va tocar una peça durant l'arribada de les autoritats. Entre les persones assistents, hi era la Presidenta de Fira Amposta, la Sra. Joana Estévez González, que va acompanyar a les autoritats fins a l’estand de la comarca del Montsià a l’interior de la Fira. Aquest any, l’estand, que està dedicat a Sant Jaume d’Enveja, ha ofert informació diversa sobre el municipi.

Per finalitzar la jornada, es va visitar la resta de la Fira, i es va  delectar els assistents d'un apetitós aperitiu.

Col·labora