Design Thinking a l’abast del Montsià

30/11/2015 Actualitat

Design Thinking a l’abast del Montsià

Aquesta setmana de novembre s’ha iniciat a La Sénia el seminari per a empreses de la cadena de valor del moble. Durant més de sis setmanes de durada del seminari, el Cenfim serà el centre on una dotzena d’empreses aprofundiran en el Design Thinking. L’objectiu del seminari és  facilitar coneixements i metodologies de treball per a què les organitzacions del territori traslladin els processos propis a cadascun dels seus centres de negoci. No cal abandonar la idea que totes les eines apreses per al foment de la creativitat i la innovació estan enfocades en exclusiva per a poder tancar el cicle de Creació, valor últim i primer de l’existència de l’organització empresarial.

Els tallers d’innovació han estat una acció coordinada per Montsià Actiu amb el suport en el disseny, la planificació i l’execució del CENFIM i la delegació territorial d’ACCIÓ a les Terres de l’Ebre, adequant-se a les necessitats empresarials del nostre territori.

La inauguració del seminari va anar a càrrec de Joan Moisés,  com a alcalde de La Sénia i Josep Antoni Tíscar, com a conseller Comarcal. Aquesta acció forma part del  del projecte Montsià Actiu,  subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte “Treball a les 7 comarques”, i cofinançada pel Fons Social Europeu.

Si t’interessen els continguts d’aquestes sessions de treball tematitzades, envia’ns el teu mail i t’ho farem arribar.

 

Col·labora