Bona participació en el Taller pràctic d’ACCIÓ sobre “Gestió àgil de projectes, no només per al sector TIC”

24/10/2018

Bona participació en el Taller pràctic d’ACCIÓ sobre “Gestió àgil de projectes, no només per al sector TIC”

  • Una vintena d’empresaris de diversos sectors participen en l’acció.
  • L’objectiu és conèixer i practicar eines més àgils de gestió de projectes complexos.

La Sala Emili Vives del Consell Comarcal del Montsià, ha acollit aquesta acció formativa que organitza ACCIÓ, l’Agència per a la competitivitat de l’empresa adscrita al Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i vol ser la continuació del “Showroom per al finançament per internacionalització que es va celebrar el passat 4 d’octubre.

Durant tot el matí, una vintena d’empresaris de diversos sectors econòmics inscrits vinguts de totes les Terres de l’Ebre, han posat en pràctica els diferents mètodes àgils de gestió que han aparegut com a alternativa als enfocaments tradicionals de gestió de productes o projectes, on el treball del coneixement és preponderant, en el context de continu canvi de la societat actual i amb l'enfocament clarament orientat a la priorització pel valor.

L'alternativa àgil es fonamenta en un conjunt de valors i principis en la gestió cada vegada més assimilats per les empreses que aposten per un desenvolupament ràpid i sostenible. Aquests marcs àgils de gestió utilitzen bones pràctiques que s'apliquen de manera regular, recolzant-se unes amb les altres, per fomentar el treball en equip i obtenir el millor resultat possible en un projecte. I els assistents, mitjançant les dinàmiques del Taller, han reflexionat i practicat aquests nous models, com ara les metodologies Scrum, Kanban i eines Lean.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

 

Amposta, Montsià, 24 d’octubre de 2018

Col·labora