Avís del Consell Comarcal sobre el procés de BANKIA de devolució de la inversió als accionistes minoristes

23/02/2016 Consum

Avís del Consell Comarcal sobre el procés de BANKIA de devolució de la inversió als accionistes minoristes

 

Bankia ha obert el procés per retornar tota la inversió als accionistes minoristes que van invertir en la sortida a Borsa de l'entitat el 2011, motiu pel qual oferim el següent avís des de l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor (OCIC) del Consell Comarcal del Montsià.

El procediment, vigent des d’avui 18 de febrer de 2016, ofereix una sortida ràpida i gratuïta als inversors minoristes i els permet recuperar el 100% del que van invertir, més uns interessos compensatoris.

Segons informa l’entitat, BANKIA retornarà als accionistes minoristes l’import íntegre de la seva inversió inicial a canvi de retornar les accions a l’entitat. En el cas de què les accions haguessin estat venudes, abonarà la diferència entre l’invertit i el venut. En els 2 casos, s’abonarà un interès compensatori anual.

El termini d’adhesió a aquest procediment és de 3 mesos des d’avui 18 de febrer de 2016 i el termini de recuperació dels fons no superarà els 15 dies.

A les persones afectades, encara que tinguin una demanada interposada o un procediment judicial iniciat, se’ls recomana acostar-se a una oficina de l’entitat per informar-se sobre la devolució i, si s’escau, tramitar la sol·licitud, de la qual us recomanem que en guardeu una còpia.

El telèfon d’informació és el 916 024 638. L’horari d'atenció telefònica és de dilluns a divendres de 8:00 a 22:00 hores.

 

Col·labora