Assistim a la presentació del Programa de Fons de Desenvolupament Regional FEDER 2014-2020

23/07/2018 Actualitat

Assistim a la presentació del Programa de Fons de Desenvolupament Regional FEDER 2014-2020

 
La Vicepresidenta 1a, Núria Balagué, i el Gerent del Consell s’han informat sobre els Eixos prioritaris d’aquestes ajudes de la UE. 
 
L’Honorable Consellera de Presidència, Elsa Artadi, presenta el Programa Operatiu 2014-2020 a la Delegació del Govern a les TE. 
 
El passat divendres es va realitzar a la Delegació del Govern de la Generalitat a les TE i la va presidir l’Honorable Consellera de Presidència, Elsa Artadi, acompanyada de Miquel Àngel Escobar, Secretari d’Administració Local i Rosa Peig, Directora de Serveis Territorials de Presidència a les TE.
 
A la jornada, que tractava sobre els Eixos prioritaris dels Fons FEDER, hi van assistir en nom del Consell Comarcal del Montsià la Vicepresidenta 1a, Núria Balagué, i el Gerent, per tal de poder-nos adaptar millor a les noves exigències a aquestes ajudes de la UE.
 
Els Fons de Desenvolupament Regional Europeu són d’una importància cabdal en el finançament de projectes d’impacte local i el Consell Comarcal del Montsià hi concorre amb freqüencia per tal d’aconseguir fons per a projectes
 
Amposta, Montsià, 23 de juliol de 2018

Col·labora