Aprèn a tractar les pors, les fòbies i les angoixes en infants

29/09/2021 Joventut

Aprèn a tractar les pors, les fòbies i les angoixes en infants

Saps com ajudar als infants a fer front a les pors i fòbies que senten? Descobreix-ho amb el curs Tractament de pors, fòbies i angoixes’ en el que coneixeràs les eines i els recursos per tractar aquestes sensacions dels alumnes dins el context de l’escola.

Els objectius d’aquesta formació són donar a conèixer la metodologia i els protocols que cal seguir per intervenir-hi, i el diàleg estratègic per tractar les patologies de la por.

Entre els continguts, es tractaran qüestions generals sobre la cibernètica i la revolució sistèmica, el constructivisme, la pragmàtica de la comunicació... A més, s’estudiaran les línies de treball per a gestionar la resistència al tractament i els protocols i fases del tractament per als trastorns fòbic-obsessius.

Aquest curs s’adreça a totes les persones que treballen amb infants i a aquelles que vulguin  adquirir coneixements sobre la temàtica com, per exemple, les famílies.

La formació té una certificació pròpia de l’entitat formadora. A més, per a totes aquelles persones que siguin docents i estiguin en actiu, la titulació els hi serà reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a través de l’ICE URV.

El curs amb una durada de 10 hores té un cost de 20 euros, amb descomptes per a casos específics com família monoparental o nombrosa, o diversitat funcional igual o superior dels 33% en el que es bonifiquen 2 euros del cost. Així com les persones que es troben en situació d’atur des de fa més de 6 mesos que en aquest cas han de pagar 17 euros. 

La formació estarà dividida en dos sessions de 5 hores cadascuna i es durà a terme en format d’aula virtual a través del programa Zoom de 9 h fins les 14.00 h, els dies 16 i 17 d’octubre de 2021.

Totes les persones interessades us podeu inscriure a través de montsia jove. Tots els tràmits es faran en línia, tant la inscripció com el pagament.

 

 

 

 

 

 

 

Col·labora