Susanna Sancho Maigí

Càrrecs:

  • Consellera

Partit: ERC - AM

Contacte: ssancho@amposta.cat

 @sanchomaig

  Susanna Sancho Maigí

BIOGRAFIA

Nascuda a Amposta el 7 de juny de 1970, m’he criat entre Valletes i el Grau, barri de la mare i dels iaios. Casada amb Laure, tenim dos fills cadascú i formem una família nombrosa. Vaig estudiar al col·legi Cervantes d’Amposta i a l’Institut Ramon Berenguer IV vaig cursar BUP i COU. Més tard vaig compaginar la creació de la meva pròpia empresa amb els estudis del Grau de Comunicació a la UOC, dels quals tinc el primer curs acabat.

Filla i néta de comerciants i empresaris, implicada i compromesa en la dinamització del comerç de la nostra ciutat, vaig formar part de la creació del Triangle de comerciants i de la Fira TOT NUVIS d’Amposta. Crec en les persones i la seva capacitat d’organitzar-se per aconseguir objectius col·lectius. Tot això em va portar a fer el següent pas a la política municipal.

Regidora per ERC d’Amposta a l’ajuntament els anys 2011-2015, vaig compaginar la política amb el treball coma a dministrativa al departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya. Més tard vaig passar a dedicació exclusiva com a Regidora de serveis socials i salut, regidora de Comerç i Mercat 2015-2019 i consellera comarcal del Montsià i presidenta de la comissió d’Atenció a les Persones 2015-2019. Vocal al consell administració de l’Hospital Comarcal d’Amposta i Fussmont els anys 2011-2019.

Declaració: Patrimonial i d'activitats

Retribucions:

  • Ple: 180,00 euros/sessió
  • Comissions informatives: 72,00 euros/sessió

Dietes:

  • Per Allotjament (Despeses d’hotel): 102,56 euros
  • Per Manutenció (Despesa d’esmorzar, dinar i sopar): 53,34 euros
  • Per Dieta sencera (Despesa d’hotel, esmorzar, dinar i sopar): 155,90 euros

Col·labora