Arriba la 4a edició de la Trobada de Joves del Montsià

20/10/2021 Joventut

Arriba la 4a edició de la Trobada de Joves del Montsià

Santa Bàrbara acollirà la 4a edició de la Trobada de Joves del Montsià el pròxim 6 de novembre a la nau polivalent del poliesportiu municipal. Enguany, sota el lema ‘El món al Montsià’ la jornada girarà entorn a la diversitat cultural i ètnica, l’aproximació entre comunitats i la prevenció del racisme i la xenofòbia. La consellera comarcal de Joventut, Sònia Tomàs, valora molt positivament l’organització de la jornada. «Satisfacció per la feina duta a terme per consolidar aquesta trobada. La 4a edició, presencial, en un escenari postpandèmia demostra la voluntat a través de polítiques públiques de fer participar el jovent, creant espais que els són agradables, distesos i segurs. A través d'aquesta àrea ERC referma el seu compromís amb els ajuntaments de la comarca del Montsià i el seu jovent».

Durant la trobada que es durà a terme d’onze del matí fins les set de la tarda es podrà participar a diversos tallers, com per exemple: aprendre a preparar un té marroquí amb tast de dolços o fer una carta de presentació per a participar en algun programa de mobilitat internacional. També hi haurà experiències amb realitat virtual, una pintada intercultural a un mural i una activitat d’Henna corporal. La música tampoc hi faltarà, a les cinc de la tarda hi haurà batukada intercultural i a les sis per cloure la jornada hi haurà el concert de Los Gitanets i lo paiet mauri.

També s’han organitzat xerrades i exposicions, una d’elles constarà en que diverses persones participants mostrin a través de fotografies els indrets que més els han agradat o marcat d’arreu del món. Totes les persones interessades podeu enviar la vostra fotografia explicant perquè aquest lloc és especial per a vosaltres a: joventut@montsia.cat. Totes les persones que hi col·laborin rebran un obsequi.

A més, hi haurà els serveis d’informació de l’Oficina Jove de Treball, d’Obre’t Ebre en mobilitat, (Re)Acciona en temes d'interculturalitat i Gentis en formació i inserció laboral. Addicionalment, qui vulgui es podrà fer el carnet jove de forma gratuïta.

Al recinte on es du a terme la trobada hi haurà una àrea de picnic i un bar.

Col·labora