Exposició de cistelleria 'Lookout'

Cultura -
 • Calendari: 1/8/2021 9:00h - 20/9/2021 14:00h
 • Localització: Mas de Barberans

  Exposició 'Lookout', produïda pel Museu de la Pauma i a cura dels artistes i artesans Mònica Guilera i Tim Johnson, en què compartiran espai un total de 22 artesans i artistes de 14 països europeus i s'hi podran veure una seixantena de peces. 

  La diversitat de materials està molt present a la mostra amb els grans referents de la cistelleria europea com són el vímet, el jonc o l’escorça de bedoll. La palla, la medul·la de rotang, la pinassa o el bambú són altres de les matèries primes utilitzades. El 90% són peces creades expressament per a l’exposició i estaran a la venda.

  Artistes i artesans participants
  Bent Vinkler i Anne Mette Hjørnholm, de Dinamarca; Anelma Savolainen i Eija Koski de Finlàndia; François Desplanches i Corentin Laval, de França; Rainer Groth i  Monika Nickel, d’Alemanya; Kovács Tibor, d’Hongria; Alison Martin, d’Itàlia; Esme Hofman, d’Holanda; Jan Zogata, de Polònia; Manuel Ferreira, de Portugal; Elena Lamokhina, de Rússia; Jonas Hasselrot i Emma Dahlqvist, de Suècia; Alexandr Khomyak, d’Ucraïna; Mary Butcher, Dail Behennah i Rachel Max, d’Anglaterra; John  Cowan, d’Escòcia; i  Esna Su, de Turquia.

  Horari: 

  De dilluns a diumenge: de 9 a 14h 
  (excepte els dilluns laborables)

  Preu: 

  2€

  Organitza: 

  Museu de la Pauma del Mas de Barberans

  Col·labora: 

  Ajuntament del Mas de Barberans

  Col·laboraEntorn Web Àrea de Coneixement i Qualitat.