Empreses membres

.

amh.jpg

Benvinguts al nou oasi de la costa Daurada. Gaudeix de tots els serveis i instal·lacions d’un hotel de 4 estrelles a la platja d’Altafulla.

aerea_puerto_calafat_3.jpg

Costa Dorada Experience està ubicada a Calafat,  una urbanització a l’ametlla de Mar catalogada per la UNESCO com Reserva de la Biosfera , a 20 minuts en bus de PortAventura- Ferrari Land. 

entrada_hotel.jpg

Catalogat com edifici modernista d’interès arquitectònic, l’hotel Villa Retiro, de cinc estrelles, respecta l’arquitectura i l’estil modernista dels seus orígens preservant els colors, els mosaics i la façana de la casa colonial original.

b1.jpg

El Xalet de Prades ofereix la possibilitat d’una reunió única, en un entorn rural i en un ambient confortable i tranquil al mig del Parc Natural de les Muntanyes de Prades. Som un aparthotel rural amb diferents i originals allotjaments: cases ecol

_r1b7591-rericdherouville.jpg

Un nou hotel boutique 5* ubicat al racó més bonic de Catalunya.

nit-turisme-18_107.jpg

La Tarraco Arena Plaça és un dels projectes més innovadors del Sud d'Europa, una proposta d'espai polivalent en un edifici emblemàtic de Tarragona renovat, remodelat i transformat en un equipament únic a disposició dels tarraconins i de tots els v

170928_parc_sama-129_1.jpg

El Jardí Històric Parc Samà ha estat el lloc escollit per a la celebració de multitud d'esdeveniments de diversa naturalesa des de la seva construcció, a finals del segle XIX.

Serveis de mobilitat a la demanda, tant sigui privat com col·lectiu.

Un camp dissenyat pel reconegut especialista Robert Trent Jones Jr. 

Agencia receptiva i emisora amb una trajectòria de més de deu anys.

Què necessites?